BH cosmetics brush set

6:36



You Might Also Like

7 komentárov

  1. Rozmýšľala som aj o BH štetcoch, lebo vyzerajú dosť dobre, akurát sa s nimi na blogoch vôbec nestretávam.. No ale ako tak pozerám, tak si ich asi predsalen niekedy v budúcnosti kúpim.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mam ich a prislis mi opadavaju..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thanks for the great reviews ,they are so very helpful!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa naopak stále odhodlávam nejakú tu sadu zakúpiť a doteraz mám doma iba štetec na púder. :D Nevadí...Btw, strašne sa mi páči to, že blog píšeš v dvoch jazykoch a že tým druhým jazykom nie je angličtina, vyzerá to úžasne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "Neviem prečo ale mám veľkú potrebu si stále kupovať štetce viac ako kozmetiku." - tak v tomto s tebou súhlasím na milión % :D
    Veď štetcov nikdy nie je dosť :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle štětce nevypadají vůbec špatně! Já si potřebuji nějakou sadu sehnat, protože chci mít všechny štětce stejné (:D). Mám totiž jeden štětec od Catrice, dva od Petry Lovely Hair a zbytek je taková zvláštní směs. Sice žádný z nich není špatný, ale nějaká sada by byla určitě lepší. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne tyhle štětce nezaujaly, příjdou mi skoro stejné jako nějaké no name z ebay. Já mám v plánu si koupit sadu od Zoevy, jinak mám nějaké štětce Hakuro, Real Techniques, W7 nebo Inglot. Ty všechny jsou fajn.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť